Aanbod
Donzi Sweet 16 Terug naar overzicht
hoofdafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
Zeer nette Donzi Classic Sweet 16, met een  5.7 liter Mercruiser. Boot is alleen als Tender gebruikt.                             Ongetwijfeld de meest befaamde glasvezelboten ooit ontworpen, onze 16, 18 en 22 Classics kunnen bogen op een stamboom zoals geen andere boot. Don Aronow heeft de eerste Donzi 'Sweet 16' begin 1964 te water gelaten, waarmee hij een hele industrie inspireerde en een wereldwijde basis van aanhangers creëerde die zich over generaties uitstrekt en nog steeds blijft groeien.

Alle details - van hun zwierige en compacte uiterlijk tot hun 'tuck & roll' stoffering - zijn waarheidsgetrouw gehouden aan de originele blauwdruk. Dankzij haar klassieke lijnen en unieke vormgeving weet iedereen met één oogopslag dat zij een Donzi is.
Maar, laat je niets wijsmaken - een mooi uiterlijk is slechts het halve verhaal. Met hun unieke combinatie van klassieke romp gepaard met ruimschoots voldoende kracht, bieden Classics van vandaag een adembenemende sensatie en een snelle vaart waar niets anders op het water zich mee kan vergelijken!

De Donzi Classics zijn niet voor iedereen bedoeld - degenen die liever onopgemerkt door het leven willen gaan, worden geadviseerd door te lopen. Maar voor degenen die de meest unieke uiting van prestatie en stijl willen die verkrijgbaar is, zijn er slechts drie opties: 16, 18 of 22.
Prijs: Gereserveerd
Bouwjaar: 1991
Motor: Mercruiser 5.7
Brandstof: Benzine
BTW/MARGE: MARGE
Ri Jos USA: Beslist uw USA car en boat specialist!
Contact
Heeft u vragen? Bel of mail gerust! Wij horen het graag.