Aanbod
Ford F150 Platinum Terug naar overzicht
hoofdafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
detailafbeelding
Ford F150 Platinum 5.0 V8 Bijtelling 28k FULL OPTION Limited uniek
Te koop aangeboden…. Onze privé auto (van de zaak). Zo zien we ze niet vaak! Unieke verschijning mét 5.0 V8, zeer veel leuke accessoires, weinig kilometers, en extreem lage bijtelling over slechts 28.290 Euro.
 
Auto hoeft niet weg – wordt nog mee gereden – dus de kmstand van 107.931 km (geen miles) kan iets oplopen.
 
Perfecte auto voor diegene die eens iets anders zoekt dan de gemiddelde Ford F150 of Dodge RAM. Wat maakt dit exemplaar zo uniek?
 
Om te beginnen de fiscale waarde van Euro € 28.290. Goedkoper kunt u privé niet rijden met de auto van de zaak…
 
Aan opties geen gebrek. Vanaf fabriek al zeer compleet uitgerust incl. stoelverwarming/koeling, cruise control, elektrisch uitklapbare treeplanken, climate control, achteruitrij camera, dakraam, deurcode, parkeersensoren etc etc. Zelfs een “bed extender” waarmee u de laadruimte kunt vergroten.
 
Daarnaast voorzien van custom made “DALLAS COWBOYS INTERIEUR” en geblindeerde ramen. Ook hebben wij de auto voorzien van een Magnaflow cat-back uitlaat wat de rijbeleving van dit exemplaar geweldig maakt t.o.v. de vele Ecoboost V6jes. De auto staat nu op 22 inch gelimiteerde Harley Davidson velgen en is verlaagd (3 inch in front & 5 inch in back). Bij het rijden met aanhanger kunt u de achterzijde van de auto verhogen en verlagen d.m.v. een afstandsbediening die de luchtvering regelt. Ideaal.
 
Auto is voorzien van LPG van PRINS met 122L onderbouw, Europese navigatie en ook een tonneaucover in kleur.
 
Omdat het onze auto is; is er op onderhoud natuurlijk nooit bespaard. Auto is recent van groot onderhoud voorzien. Bougies, versnellingsbakolie, diff olie en nog veel meer dus voorlopig geen grote kosten meer te verwachten.
 
Zo zullen wij nog wel wat dingen vergeten, het is in ieder geval een geweldige auto die ons nooit in de steek heeft gelaten.
 
Dit is een “pavement princess” zoals ze dat in amerika noemen. Absoluut full optie, maar geen 4x4. Auto heeft historie in Houston, Texas, voor als ’t interieur dit nog niet verraad. Daar rijden bijna alleen maar 2WD trucks , voordeel: aan de onderzijde ook nog in nieuwstaat (geen terrein gereden of enige vorm van roest). Dus voor de terreinrijders onder ons, is dit niet het juiste exemplaar!
 
De getoonde prijs van  exclusief BTW is een scherpe internet-meeneemprijs zonder garantie.
 
Liever iets meer zekerheid? Voor Euro extra ( Ex Btw) rijdt u weg met 3 maanden of 5.000 km garantie, onderhoudsbeurt, professioneel gereinigde auto en volle brandstoftanks.
 
Wij zijn geopend op afspraak. Graag vragen wij u telefonisch (of via e-mail) contact op te nemen voordat u ons bezoekt. Zo kunnen wij u 100% van dienst zijn en de aandacht geven die u verdiend.
 
Dit is een BTW auto. De getoonde prijs is exclusief BTW.  Lease indicatie is slechts € 731,30 euro p/m (48 mnd, zonder aanbetaling en 3.000 slotsom). Ook mogelijk voor starters. Mail ons uw kvk-nummer, rijbewijsnummer, bankrekeningnummer, geboortedatum en binnen 24 uur weet u waar u aan toe bent.
 
Wij zijn RDW erkend - overschrijven en financieren kunnen wij op locatie!
 
Naast USA cars ben u ook voor USA boats bij ons aan het goede adres.
 
Prijs: Gereserveerd
Bouwjaar: 2013
Motor: 5.0 V8
Brandstof: LPG / Benzine
Prijs per maand: 731,30
KM stand: 107.931
Kenteken: V-751-KP
Vermogen: 365 PK
Transmissie: Automaat
BTW/MARGE: BTW
Ri Jos USA: Beslist uw USA car en boat specialist!
Contact
Heeft u vragen? Bel of mail gerust! Wij horen het graag.